Berger-porta

Merre halad az élet mostanság?

Nem szoktam túl gyakran személyes posztokat írni, de most úgy érzem, hogy eljött az ideje egy élet-ügyi update-nek a blogon.

Akik régebb óta követnek, tudják, hogy amellett, hogy lakberendezek, a jogi egyetemre is járok. De már nem sokáig! ugyanis az ötéves egyetem 4,5 évén sikeresen túl lettem január hatodikán, és már csak egy szakdolgozat megírása (ezt a blogposztot is ahelyett írom), és az öt darab záróvizsga választ el a doktori címtől. Rettentően örülök neki, mert pár éve már tudom hogy nem igazán akarok joggal foglalkozni, így elég nagy szenvedés volt ezt végigcsinálni. Nem mondom, hogy a záróvizsgák nem lesznek rettenetesek, de valahogy csak túlélem őket, legrosszabb esetben nem sikerül elsőre, de ez már nem oszt vagy szoroz sokat.

Felmerül hát a kérdés: ha nem ezt akarom csinálni, akkor mégis mit? Szerintem egyértelmű a válasz: lakberendezni 🙂 Az egyetem alatt megszereztem a lakberendező képesítést is, azóta pedig gyakorlatilag minden fölös percemben ezzel foglalkozom. Természetesen nem olyan könnyű ezt az egyetem mellett csinálni, nyilván nem is ment mindig 100%-osan, főleg nem vizsgaidőszakokban, de úgy érzem, az utóbbi években azért elég sok referenciát gyűjtöttem össze, ami remélhetőleg megkönnyíti az indulást. Így amint kész a szakdolgozat, összerakom a honlapom, ahol az eddigi munkák, stb. lesznek megtalálhatók, kinyomtatom a névjegykártyámat, és indulhat a menet! Eddig szerintem még nem volt egyértelmű minden blogra tévedőnek hogy ezzel én nem csak hobbi szinten szeretnék foglalkozni, ezután remélhetőleg már az lesz 🙂

Ezzel természetesen a blog is gyakoribb tartalomhoz fog jutni, és remélem egyre több mindenki számára hasznos, inspiráló és izgalmas tartalom fogja megtölteni ezt a kis szegletét az internetnek, ami az enyém.

Más változások is várhatóak mostanában az életem gyakorlatilag minden területén (ezekről bővebben később), szóval nem mondom hogy 2017 a nyugalom éve lesz számomra, de az biztos, hogy izgalmas lesz! 🙂 Remélem velem tartotok a továbbiakban is 🙂

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!