Berger-porta

Egyből kettő, avagy a szétválasztott lakás története (II. rész)

 Úgy volt, hogy csak megmondom, milyen színűek lesznek a falak, aztán úgy alakult hogy maradtam a végéig:

A lakás egy harmadik emeleti belvárosi darab, 90 nm körüli alapterülettel, amit adottságaiból fakadóan kettőbe szedtek szét, és – minő meglepetés- airbnbs lakásként fognak üzemeltetni. A nagyobb lakásrészt nemrég mutattam be ebben a posztban (ezzel nagyon elégedett vagyok, ajánlom a megtekintést!), most következzen a kisebb fél!

Ebben a kisebb részben alig kellett valamit csinálnom (a konyhabútorszerelésen kívül), ugyanis az alaprajz, csempék és nagyobb bútorok már ki voltak találva. Fontos volt, hogy kialakítsunk egy kis leülős asztal-részt, ezt sikerült is megoldani két ikeás polc és néhány asztalláb és csavar segítségével. Mivel ez egy udvari szoba, és a harmadik emelet ellenére nem annyira világos, egy finom törtfehér színt választottam. Amiről nem sikerült lebeszélnem őket: a műanyag mennyezeti lámpa, az éjjelilámpa és a faék egyszerűségű székek. Sikerült viszont elérni, hogy ne legyen a fürdőben (földön&falon) fehér a fuga, helyette a jó öreg Manhattan grey fugaszínt választottam (sokkal könnyebb takarítani).

Nem mondom, hogy ez lett életem főműve (mert nem), de elég kellemes, kényelmes kis apartman, ami két főnek tökéletes választás lehet Budapest szívében.

 

  

Ha tetszett, kövessétek a blog Facebook oldalát is, hogy nem maradjatok le az újdonságokról! 🙂

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!