Berger-porta

Ezt láttam Londonban

Legalábbis lakberendezés-fronton. Illetve nem csak Londonban, hanem Manchesterben is.

Felmerülhet a kérdés, hogy “Ez a poszt miért most születik meg, mikor már két hónapja hazajöttél Angliából?” És a kérdés jogos. A válasz az, hogy képeket válogatni időigényes dolog, én meg dolgoztam, aztán vizsgáztam, aztán meg nagy nehezen kipréseltem magamból egy szakdolgozatot. Így most jött el az ideje, hogy megmutassam mit láttam, ugyanis ezeket a kanapé-csodákat nem akartam megtartani magamnak. Tény, hogy nem a lakberendezési boltok nézegetése volt az utazás célja, de mikor szembejött egy sofa.com bolt, meg kellett néznem, illetve a múzeumok boltjai is tartogattak néha meglepetéseket. Az inspirációt egyébként inkább az angol sorházas fíling szolgáltatta, de erről egy másik poszt fog szólni, ha van igény rá.

Kezdjük tehát a sofa.com bemutatótermével, ami a magyar kínálathoz szokott lakberendezőnek számtalan örömet (és ebből fakadóan szívfájdalmat) tartogat. Normális formájú, kényelmes kanapék, szinte végtelen szín- és anyagvariációban. Csodálatos volt 🙂

Arról már ne is beszéljünk, hogy rögtön üdítővel/kávéval kínáltak mindent, amint beléptünk, de nem volt tolakodó a személyzet, nyugodtan körbe lehetett nézelődni az üzletben, ami a képek tanúsága szerint is nagyon szép volt.

A Tate Modern shopjában a csomagolópapírokkal szemeztem:

 

Majd Manchesterben is megtetszett pár apróság a Whitworth Art Gallery-ben. Emlékeim szerint ezek helyi művészek által készített apróságok voltak.

Bár venni nem vettem semmit, de mindig jó érzés szép tárgyakat nézegetni 🙂

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blog Facebook oldalát is, hogy ne maradj le az újdonságokról! 🙂

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!